Vinterförvaringar och reparationer
Sedan 1965 erbjuder vi vinterförvaring på Klöverön. Vi tar hand om allt från hämtning av båten till leverans, med målsättning att du ska ha ett så bekymmersfritt båtägande som möjligt! Självklart är även du som vill arbeta med din båt själv välkommen - alla transporter ingår mellan Klöverön och Marstrandsön eller Koön. 
Vi vinterförvarar både segel och motorbåtar, med en vikt på upp till cirka femton ton. 

Vi har de vanligaste slitagedelarna i lager, till särskilt MerCruiser, Mercury, Mariner och Yamaha, men har också ett brett sortiment av limpor, avgasknän, styrwirear och  reglagekablar. Vi har också olja hemma till Mercurys Optimax-motorer och Evinrude E-tec-motorerna (både XD50 och XD100).
Vi har programvara till de vanligaste inom- och utombordarna.

Hör av dig till oss för ett kostnadsförslag och mer information på info@kloveronsvarv.se eller telefon 0709-626062

Motorservice och reparationer

Vi ha en bred erfarenhet av motorreparationer - från den trilskande bränsleregulatorn i MD3:an till skurna växelhus och trasiga spridare. Hör gärna av dig för en diskussion kring hur vi kan hjälpa dig!

Tips!

För matnyttig kunskap angående båtmotorer så klicka här.

Vinterförvaring

Hos oss kan man antingen välja att göra alla moment själv, eller lämna det jobbiga till oss. Det går också fint att ta en paus i arbetet, och traska bort till kiosken för en glass och en kopp kaffe. Vi säljer tillbehör, bottenfärger och annat som kan komma väl till pass när man arbetar med sin båt. Alla transporter av och an mellan Klöverön och Koön eller Marstrand ingår.

Vid sidan av motorreparationer och service, utför vi även bogpropellerinstallationer, motorbyten och reparationer av trä- och glasfiber.