Vårsäsongen är här!
Nu är våren här och det råder full aktivitet på varvet nu när alla båtarna ska i sjön. Glöm inte att man måste boka sin sjösättning minst 3 veckor före önskat sjösättningsdatum! Söker ni vinterförvaringsplats i Marstrand så hör av er för prisinformation på: 0709-626062 eller info@kloveronsvarv.se

Vinterförvaringar och reparationer
Sedan 1965 erbjuder vi vinterförvaring med fullservice. Vi tar hand om allt från hämtning av båten till leverans, med målsättning att du ska ha ett så bekymmersfritt båtägande som möjligt! Självklart är även du som vill arbeta med din båt själv välkommen - alla transporter ingår mellan Klöverön och Marstrandsön eller Koön. 

Hör av dig till oss för ett kostnadsförslag och mer information.

Motorservice och reparationer

Vi ha en bred erfarenhet av motorreparationer - från den trilskande bränsleregulatorn i MD3:an till skurna växelhus och trasiga spridare. Hör gärna av dig för en diskussion kring hur vi kan hjälpa dig!

Båtlyft

Tips!

För matnyttig kunskap angående båtmotorer så klicka här.

Vinterförvaring

Hos oss kan man antingen välja att göra alla moment själv, eller lämna det jobbiga till oss. Det går också fint att ta en paus i arbetet, och traska bort till kiosken för en glass och en kopp kaffe. Vi säljer tillbehör, bottenfärger och annat som kan komma väl till pass när man arbetar med sin båt. Alla transporter av och an mellan Klöverön och Koön eller Marstrand ingår.